Voor wie is de diëtist

Als diëtist ben ik ook een voedingskundige en kan iedereen met voedingsvragen bij mij terecht. Daarom heb ik mijn praktijk ook voedingsadviesburo genoemd.

U kunt mijn hulp inschakelen bij onderwerpen als bijvoorbeeld overgewicht, diabetes, COPD, ondervoeding, hart- en vaatproblemen, maag- en darmaandoeningen, eetstoornissen, voedingsovergevoeligheid (intoleranties), aanpassingen in de voeding bij sport, zwangerschap, ouder worden of wanneer de leefsituatie veranderd is.

Ik werk samen met diverse huisartsen in de regio Venray en Boxmeer. Als zelfstandig diëtist zit ik in de georganiseerde ketenzorg binnen Cohesie en Syntein voor mensen met diabetes, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, overgewicht, COPD en geïntegreerde ouderenzorg.

Naast persoonlijke begeleiding geef ik ook groepsvoorlichting (bijvoorbeeld de PRISMA-cursus voor de huisartsengroep Cohesie) en kunnen bedrijven, scholen, supermarkten mijn expertise als diëtist/voedingskundige inhuren.

Heeft u nog vragen of wilt u informatie over mijn werkwijze, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.
Voor algemene informatie met betrekking tot het werk van de diëtist verwijs ik naar de website van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).